Yrityskuvaus - Rakennusinsinööritoimisto Petri Annila

Rakennusinsinööritoimisto Petri Annila on nimetty yrityksen perustajan mukaisesti. Yritys on Tampereelta käsin toimiva rakentamisen asiantuntijayritys, jonka palvelut on suunnattu julkisille toimijoille, taloyhtiöille sekä yksityishenkilöille. Palvelut liittyvät tavalla tai toisella terveelliseen ja turvalliseen asumiseen ja rakentamiseen. Tarjottuihin palveluihin voi tutustua kokonaisuudessaan Palvelut ja hinnasto -sivulla.

Yrityksen tärkeimpiä palveluita ovat mm. sisäilmatutkimukset, kuntoarviot, kosteusmittaukset, lämpökamerakuvaukset, korjaussuunnittelu sekä erilaiset asbesti- ja haitta-ainekartoitukset.

Päätoimialuettamme on Tampere, Lempäälä, Kangasala, Pirkkala, Nokia, Orivesi ja Ylöjärvi, mutta toimimme myös laajemmin Pirkanmaallaa ja koko Suomessa.

Yrittäjä Petri Annila toimii yritystoiminnan ohella projektipäällikkönä Tampereen teknillisellä yliopistolla toimivassa rakenteiden elinkaaritekniikan tutkimusryhmässä. Yliopiston palveluksessa työn alla on väitöstutkimus, joka kulkee otsikolla Kosteus- ja mikrobivaurioiden varhainen tunnistaminen. Työssä on tarkoitus löytää uusia toimintatapoja, joilla kosteus- ja mikrobivauriot voidaan havaita, ennenkö ne johtavat rakennuksen käyttäjien terveysoireisiin.


Mikäli kiinnostuit palveluistamme, pääset jättämään tarjouspyynnön tästä.
Yrityksen merkittävimmät referenssit

Rakennusinsinööritoimisto Petri Annilalla on ollut seuraavat puitesopimukset julkisten toimijoiden kanssa:

  • Espoon, Helsingin ja Vantaan seurakuntayhtymien vesikattojen vuositarkastukset. Sopimuskausi 2015-2018.
  • Oulun seudun koulutuskuntayhtymän (OSEKK) kiinteistöjen kunto- ja sisäilmatutkimukset. Sopimuskausi 18.5.2015-31.12.2018.
  • Turun kaupungin sisäilmaston kuntotutkimukset ja kuntoarviot. Sopimuskausi 1.11.2014-31.10.2015

Puitesopimuskumppanien lisäksi sisäilmatutkimuksia ja kuntoarvioita on tehty seuraaville julkisille toimijoille seuraavissa kunnissa: Vilppula, Nokia, Pälkäne, Säkylä, Siikainen, Tampere

Taloyhtiöitä ja yksityishenkilöitä on ollut asiakkaana kattavasti Etelä-Suomesta ja Länsi-Suomesta. Taloyhtiöille ja yksityisasiakkaille on tehty mm. kuntoarvioita, kosteusmittauksia, asbesti- ja haitta-ainekartoituksia sekä korjaussuunnittelua.Luotettevasti ja puolueettomasti

Rakennusinsinööritoimisto Petri Annila on Suomen Yrittäjät ry:n jäsen.

Lisäksi huolehdimme yhteiskunnallisista velvoitteistamme olemalla tilaajavastuu.fi palvelun luotettava kumppani. Tilaajavastuu.fi palvelusta voi tarkistaa, että yritys on hoitanut yhteiskunnalliset velvoitteensa.

Pirkanmaan yrittäjät          tilaajavastuu          LuotettavaKumppaniyritysYhteystiedot:

Rakennusinsinööritoimisto Petri Annila
Y-tunnus: 2575707-7
Yhteystiedot: info@petriannila.fi, 0400 934 893
Postiosoite: Maijalankatu 9 b 5, 33720 Tampere

Yhteydenotto- tai tarjouspyynnön voi jättää myös nettilomakkeella.