Palvelut - Sisäilmatutkimus / kosteustekninen kuntotutkimus

Sisäilmatutkimus käynnistetään yleensä siinä vaiheessa, kun rakennuksen käyttäjä oireilee rakennuksessa ja on epäilys, että käyttäjän oireet liittyvät rakennuksessa oleviin epäpuhtauksiin. Sisäilmatutkimuksessa erilaisten mittausten ja tutkimusten avulla selvitetään rakennuksessa olevat käyttäjän terveyttä mahdollisesti heikentävät epäpuhtaudet. Tällaisia ovat tyypillisesti rakennuksessa esiintyvät kosteus- ja homevauriot, hengitysteitä ärsyttävät kuidut sekä erilaiset kemialliset yhdisteet, kuten VOC-yhdisteet.

Sisäilmatutkimuksen sisältö:

Sisäilmatutkimus voidaan jakaa seuraaviin päävaiheisiin:

  • 1) lähtötietojen kerääminen käyttäjää haastattelemalla ja rakennuksen asiakirjoihin tutustuminen
  • 2) rakennuksessa suoritettava kuntoarvio
  • 3) sisäilmatutkimus, jossa suoritetaan tarvittavat tekniset mittaukset, avataan rakenteita ja otetaan tarvittavia materiaalinäytteitä
  • 4) tulosten analyysi ja toimenpidesuositusten raportointi kirjallisena kiinteistönomistajalle.
Mikäli epäilet, että terveysoireesi liittyvät tiettyyn rakennukseen ja sen sisällä oleskeluun, voit pyytää tarjousta sisäilmatutkimuksesta alla olevalla lomakkeella. Vaihtoehtoisesti voit tutustua yrityksemme koko palveluvalikoimaan. Autamme valitsemaan sinulle soveltuvan palvelun, jolla ongelmatilanne saadaan ratkaistua.


Tarjouspyyntö sisäilmatutkimus / yhteydenottopyyntö

Nimi:
Yhteystiedot:
Tarjouspyyntö / yhteydenottopyyntö:


Tietoa meistä

Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat olleet useat kunnat, asunto-osakeyhtiöt ja yksityishenkilöt. Tarkemmin yrityksen referensseihin ja osaamiseen voit tutustua tästä.

sisäilmatutkimus mikrobivaurio puun_kosteusmittaus


Palaa tästä Palvelut ja hinnasto-sivulle tai yrityksen etusivulle.