Palvelut - Asbestikartoitus / haitta-ainekartoitus

Toimialuettamme ovat erityisesti Tampere, Lempäälä, Nokia, Kangasala, Pirkkala, Ylöjärvi ja Orivesi, mutta tarvittaessa toimimme myös muualla Pirkanmaalla ja koko maassa. Tarjoamme palveluita sekä julkiselle toimijoille, taloyhtiöille että yksityisihmisille. Pyydä tarjous asbesti- tai haitta-ainekartoituksesta alta löytyvällä lomakkeella.

Haitta-ainekartoitus:

Rakentamisessa on aikojen kuluessa käytetty materiaaleja, jotka nykyisellään luokitellaan haitallisiksi rakennuksen käyttäjille. Tunnetuin näistä haitta-aineista on asbesti, jota voi esiintyä lähes kaikissa rakennusmateriaaleissa. Tämän johdosta nykyinen lainsäädäntö velvoittaa tutkimaan materiaalien asbestipitoisuuden ennen purkutöihin ryhtymistä. Suunnitteleilla olevista purkutöistä riippuen myös muiden haitta-aineiden esiintyvyyden selvittäminen on tärkeää ennen remontin käynnistämistä. Rakenteissa voi lisäksi esiintyä muita epäpuhtauksia kuten hometta ja mikrobeja. Näitä koskevaan sisäilmatutkimukseen ja kosteustekniseen kuntotutkimukseen voi tutustua tästä.

Tarjouspyynnön haitta-aine- tai asbestikartoituksesta voi jättää alla olevalla lomakkeella. Lomakkeella on hyvä kuvata millaista remonttia kiinteistöön suunnitellaan, jotta haitta-ainetutkimuksen näytemäärä ja tutkittavat materiaalit voidaan suunnitella kyseiseen tapaukseen soveltuviksi. Mikäli kyseessä on isompi remontti on ennen remonttia suositeltua selvittää myös rakenteiden ja järjestelmien kunto kosteusteknisten kuntotutkimusten tai kuntoarvion avulla.

Haitta-ainekartoituksen tulokset raportoidaan asiakkaalle kirjallisesti. Raportissa on kuvattu sanallisesti ja valokuvin tutkitut materiaalit sekä se sisältävätkö ne haitta-ainetta, esimerkiksi asbestia. Lisäksi rakennuksen pohjakuvien avulla on merkitty kyseisten materiaalin esiintyvyyttä sekä annettu ohjeita varsinaiseen purkutyöhön.


Tarjouspyyntö asbesti- ja haitta-ainekartoitus / yhteydenottopyyntö

Nimi:
Yhteystiedot:
Tarjouspyyntö / yhteydenottopyyntö:


Tietoa meistä

Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat olleet useat kunnat, asunto-osakeyhtiöt ja yksityishenkilöt. Tarkemmin yrityksen referensseihin ja osaamiseen voit tutustua tästä.

asbestikartoitus haitta-aineet kosteus- ja mikrobivaurio


Palaa tästä Palvelut ja hinnasto-sivulle tai yrityksen etusivulle.