Palvelut - Kuntoarvio / kuntotarkastus / kiinteistökaupan kuntoarvio

Toimialuettamme ovat erityisesti Tampere, Lempäälä, Nokia, Kangasala, Pirkkala, Ylöjärvi ja Orivesi, mutta tarvittaessa toimimme myös muualla Pirkanmaalla ja koko maassa. Pyydä tarjous kuntoarviosta alta löytyvällä lomakkeella.

Kuntoarvion sisältö:

Kuntoarvioihin ja kuntotarkastuksiin perehtyneen ammattilaisen suorittamana kuntoarvio antaa luotettavan kuvan rakennuksen, sen rakenteiden ja tekniikan nykykunnossa sekä niiden lähitulevaisuuden korjaustarpeista. Kuntoarvio sisältää tyypillisesti seuraavat toimenpiteet:

  • rakennuksen omistajan haastattelun,
  • rakennuksesta saatavilla oleviin asiakirjoihin tutustumisen sekä
  • kohteella suoritettavat tarkastukset ja mittaukset.
Kuntoarvion tulokset raportoidaan asiakkaalle selkokielisessä tutkimusraportissa, jossa annetaan myös toimenpidesuositukset rakennuksen ylläpitämiseen seuraavan 10-vuotisjakson aikana. Asuntokauppaa edeltävä kuntoarvio on oiva tapa turvata kauppatilannetta sekä myyjän että ostajan kannalta. Suosittelemme tutustumaan myös muihin palveluihimme.


Tarjouspyyntö kuntoarvio / yhteydenottopyyntö

Nimi:
Yhteystiedot:
Tarjouspyyntö / yhteydenottopyyntö:


Tietoa meistä

Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat olleet useat kunnat, asunto-osakeyhtiöt ja yksityishenkilöt. Tarkemmin yrityksen referensseihin ja osaamiseen voit tutustua tästä.

kuntoarvio kuntotarkastus kosteusmittaus


Palaa tästä Palvelut ja hinnasto-sivulle tai yrityksen etusivulle.